Mагистрални топлопроводи АКЗ-Бургас ЕООД ще извърши „Строителмо монтажни работи по магистрални топлопроводи, разпределителни топлопроводи с диаметър над 219 мм и топлопроводни отклонения, попадащи в първа или втора категория строежи, при аварийни ремонти, рехабилитации и ново строителство“.

Mагистрални топлопроводи


img_20161103_131658
Mонтаж на изпарители за производство на пара АКЗ-Бургас ЕООД ще извърши Строително монтажни работи на обект АВД-1. Ще бъдат монтирани изпарители за производство на пара 10 атмосфери и пара за сервизни нужди 5 атмосфери.

Mонтаж на изпарители за производство на пара




br-mil-kat-1
АКЗ-Бургас започна строителството на нова жилищна сграда с аптека и ЗОХ – „Бързо хранене” в партера и подземен гараж. Сградата е на тихо, спокойно и атрактивно място на 5мин до центъра на гр.Бургас. За повече информация относно сградата вижте в сайта dom.akz.bg  

Жилищна кооперация


img_20161110_110335
„АКЗ-Бургас“ ЕООД спечели търга обявен от „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД за Изграждане на втори евакуационен изход и пожароизвестителна инсталация. Като главен изпълнител на проекта, „АКЗ-Бургас” ЕООД ще изпълни доставка на оборудване и строително-монтажни работи.

Изграждане на втори евакуационен изход и пожароизвестителна инсталация


2012_iso-logo_print
„АКЗ-Бургас“ ЕООД за пореден път успешно премина ресертификация по стандарти BS OHSAS 18001:2007 и ISO 14001:2005 Останалите сертификати, лицензии, разрешителни, и удостоверения можете да ги разгледате ТУК

Ресертификация